Fraktpolicy

BatteriEttPlus.com SÄNDNINGSPOLITIK

Laget av professionella hos BatteriEtt+ ser fram emot att tjäna ditt förtroende och din långsiktiga verksamhet. En av de sista stegen i arbetet med att arbeta med oss är självklart innebörd av fraktsteget. Nedan hittar du en översikt över vår fraktpolicy.


Gratis frakt världen över

Worldwide Free Shipping garanteras globala online-konsumenter. För att försäkra dig om att varorna tas i rätt tid kommer ditt paket (varor du köpte) skickas direkt från olika lager.

Vi skickar till hela världen via Air Mail, Exempel Fedex SmartPost, Nederländerna Registrera Air Mail, Sverige Registrera Air Mail, Belgien Air Mail, Turkiet Air Mail, AU Express Frakt, UPS / DHL / Fedex Express Frakt, Ryssland Express Frakt. Vissa kan spåra den online.

Vi garanterar beställningar skickas ut inom 1-2 arbetsdagar (vanligtvis nästa dag) efter betalning mottagen / eCheck cleared. Normal 15-30 dagar kan levereras för större land.

Alla artiklar skickas direkt från vårt lager.

Frakt och hantering kostar från förpackning, leveranser, fyllning av order, avancerad revisionstestning och noggrann kvalitetskontroll.


Tyvärr är batterisändningen inte alltid en smidig process trots alles bästa ansträngningar. Nedan följer några grundläggande policyer om vissa händelser som kan uppstå:


Paketavslag

Teamet på BatteriEtt+ rekommenderar inte att du vägrar ett paket från oss. Att göra det kommer bara att öka till kostnaden för processen för alla inblandade. Istället, om du behöver återbetalning, acceptera paketet och starta processen med oss genom våra etablerade protokoll. Om ett paket vägras, kommer kostnaden för den returnerade leveransen dras av från din återbetalning.

Om du beställer internationell frakt, kommer vägran att lägga till ett paket inte bara till fraktkostnaderna, men det kommer också att finnas en 20% återbetalningsavgift som läggs till i originalordern och hur mycket mäklaravgiften som krävs för att våra produkter ska ske över gränserna .


Paket förlorade i transit

Om din beställning går förlorad under transport, börjar BatteriEtt+ omedelbart processen att köra en spårare på din försändelse. Denna process tar i allmänhet cirka 10 arbetsdagar, och om ordern inte finns när processen är klar, fyller BatteriEtt+ din beställning på dig.


Företaget skickar fel produkt

Fel kan inträffa under genomförandeprocessen, och om du får fel produkt på grund av vårt misstag, kommer BatteriEtt+ att skicka den rätta produkten till dig, förutsatt att den är tillgänglig på lager. Allt vi frågar är följande: Köparen måste informera oss om misstaget inom 10 dagar efter att ha fått fel produkt.

Beroende på situationen kan vårt team begära ytterligare information om fraktfelet, vilket kan innehålla ett fotografi av vad du fick.

Produkten måste returneras med rätt RMA-nummer inom 10 dagar.

När vi får det felaktiga batteriet, skickar vårt team den rätta produkten direkt till dig. Om du ger oss ett giltigt spårningsnummer på din returleverans skickar vi den nya produkten till dig så snart din försändelse har verifierats.


Produkten är skadad av eller stulen från frakt

En produkt anses skadad om:

Paketet innehåller ett dokument från företaget som anger att lådan öppnades och produkten var skadad; eller

Mottagaren öppnar paketet och produkten har fysiskt skadats på något väsentligt sätt.

En produkt anses stulen om mottagaren tar emot paketet med fraktföretagets dokumentation som anger att paketet öppnades och produkten togs bort under fraktprocessen.

I båda fallen är allt du behöver göra genom att fylla i vår affidavit, signera den och faxa den tillbaka till vår kundtjänstavdelning. Om produkten är skadad men du får den, skicka den tillbaka till oss med ditt affidavit. När vi väl fått dokumentationen som innehåller ett uttalande från fraktbolaget om att produkten skadades eller stulits under leverans kommer BatteriEtt+ att skicka dig en ny produkt utan kostnad för dig.

Den skadade produkten måste returneras inom 10 dagar efter mottagandet. Produkter som returneras av denna anledning mer än 30 dagar efter kvittot kommer att medföra en extra kostnad på $ 10. BatteriEtt+ ansvarar inte för returavgiften.


Fel eller oleverbar adress:

Om köparen informerar BatteriEtt+ om att han eller hon har angivit den felaktiga leveransadressen, då:

BatteriEtt+ försöker fånga upp sändningen. Men ingen garanti för att detta försök kan lyckas kan göras, eftersom order skickas snabbt.

Om köparen lämnar en felaktig leveransadress och beställningen inte returneras till BatteriEtt+ är företaget inte ansvarigt för den saknade leveransen.

Om produkten returneras till BatteriEtt+, kan köparen begära omlastning. Medan köparen skulle ansvara för den nya fraktkostnaden, kommer BatteriEtt+ att avstå från behandlingsavgiften.

Om produkten returneras till BatteriEtt+, kan köparen avbryta ordern vid den tiden. Köparen skulle dock fortfarande vara ansvarig för både nuvarande fraktkostnad och bearbetningsavgift.


BatteriEtt+ Frakt - Kontakta oss

Om du har några frågor eller problem angående batterisändningsprocessen på BatteriEtt+, var god kontakta oss när som helst.

Välj en av BatteriEtt+ -sidorna

engelska   Svenska   franska   norska   ungerska   spanska   italiensk   grekisk   Dutch   portugisiska   danska   Thai   Malaysiska   Koreanska   Japanska   polska   ryska   tysk